Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestaruusliigan ensimmäinen välierä VaLePan ja Savo Volleyn välillä oli yksipuolinen näytös

Kotijoukkue otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan lukemin 3-0 (25-22, 25-13, 25-17), eikä lukemissa ollut savolaisten kannalta valitettavasi yhtään liikaa.
Savo Volleyllä oli ensimmäisessä erässä omat mahdollisuutensa, mutta kun erä kääntyi kotijoukkueelle, ei ottelun kulkua enää pysäyttänyt mikään.
- Ensimmäisessä erässä meille tarjottiin runsaasti breakpoint-palloja, jotka olisi pitänyt voittaa, mutta emme siinä onnistuneet. Koko pelaaminen mureni sitten siihen, murehti Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Henkilökohtainen latautuminen ei ollut kaikilla pelaajilla kohdallaan, ja pelaaminen meni väkinäiseksi yrittämiseksi. Peli pitää ottaa tosissaan mutta ei totisena, purki Tuovinen tuntojaan.
Savo Volley aloitti viime peleistä tutulla kokoonpanolla, missä passarina oli Fedor Ivanov, hakkurina Lelu Ojansivu, yleispelaajina Antti Siltala ja Andrus Raadik, keskipelaajina Aleksi Kaatrasalo ja Jukka Lehtonen. Liberona luonnollisesti Taichi Kawaguchi.
Miro Määttänen ei ollut mukana reissussa lainkaan, ja hänen pelaamisensa seuraavissa peleissä on epävarmaa.
Edellisessä pelissä huimassa vedossa ollut Raadik oli nyt varjojen mailla, ja reilun yhden erän aikana hän saalisti neljä pistettä ja jäi kaksi pistettä miinukselle.
Myös vastaanotosta päävastuun kantanut Taichi Kawaguchi oli kaukana parhaasta esityksestään.
Lelu Ojansivu oli savolaisten tehokkain 15/+12 lukemillaan.
Kotijoukkueen ykkösmies oli Tommi Siirilä, joka keräsi keskipelaajalle huimat tehot 15/+10. Hän pehmitti virkaveli Aleksi Kaatrasalon täysin pimentoon.
Valmentaja Tuovinen halusi vaihtoruletillaan herätellä pelaajiaan.
- On hyvä, että jotkut pelaajat näkevät peliä myös vaihtopenkin puolelta. Näin saamme hyvät lähtöasetelmat tiistain peliin.
Neljästä voitosta ratkeava ottelusarja on nyt tilanteessa 1-0 VaLePalle. Seuraava kohtaaminen on Siilinjärvellä tiistaina, ja heti torstaina kohdataan jälleen Sastamalassa. Neljäskin ottelu pelataan Siilinjärvellä.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.