Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volley otti ensimmäisen voiton ValePasta

Veikkausvinkit

Savo Volley otti ensimmäisen voiton ValePasta


Lentopallo on tunnetusti nopeiden käänteiden peli. Se nähtiin jälleen kerran Siilinjärvellä, kun Savo Volley ja VaLePa kohtasivat neljännessä välierässä.
Ottelusarja oli katkolla vierasjoukkueelle, ja ensimmäisen erän jälkeen näytti todellakin siltä, ettei viidettä välierää tarvita. VaLePa jyräsi Savo Volleyn ensimmäisessä erässä totaalisesti, ja antoi sille vain 13 pistettä.
Mutta sitten tapahtui jotain, ja ottelu kääntyi täydellisesti. Savo Volley vei kolme seuraavaa erää lähes yhtä ylivoimaisesti. Otteluvoitto kotijoukkueelle lukemin 3-1 (13-25, 25-21, 25-16, 25-16). Välieräsarja jatkuu maanantaina Sastamalassa.
Aika harva uskoi Savo Volleyn mahdollisuuksiin ensimmäisen erän jälkeen. Yksi joka uskoi oli Savo Volleyn kapteeni Antti Siltala, joka tuli Andrus Raadikin tilalle ensimmäisen erän loppupuolella. Siltala onnistui valamaan uskoaan koko joukkueeseensa, ja uskomattomalta näyttänyt käänne oli tosiasia.
- Sillin (Siltala) kentälle tulo oli jo vähän ennakkoon mietitty, tunnusti Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Hän on parin pelin ajan kerännyt voimia penkillä, ja nyt nähtiin, kuinka tärkeä pelaaja hän on joukkueelle.
Vastustajan valmentaja Radovan Gacic oli samoilla linjoilla.
- Kun Siltala tuli kentälle, hän teki kolme-neljä pistettä erittäin vaikeista paikoista, ja se sytytti koko joukkueen, sanoi Gacic.
Siltala teki kentän komeimmat pisteet (18/+12), ja niistä neljä syntyi ässäsyötöllä.
Toinen onnistuja kotijoukkueessa oli jälleen aloitukseen päässyt Jere Heiskanen. Edellisessä ottelussa Sastamalassa nuori yleispelaaja pääsi jo näyttämään tämänhetkistä kuntoaan. Kunto todettiin hyväksi, ja palkkioksi hän on saanut peliaikaa.
Heiskanen kantoi päävastuun vastaanotosta ja suoriutui siitä hyvin. Libero Taichi Kawaguchi palasi parin heikomman esityksen jälkeen omalle tasolleen. Hän vastaanotti 79 prosentin tarkkuudella ja haki jälleen muutamia mahdottomia palloja peliin mukaan.
Vastustajan ykköspistemies oli Urpo Sivula, mutta loppua kohti hänkin joutui toteamaan kotijoukkueen torjunnan tiiviiksi. Hakkuri pehmeni jopa niin paljon, että valmentaja Gacic joutui ottamaan hänet penkille. Korvaaja Arvis Green iski muutaman kerran komeasti korkealta, mutta joukkueensa pelastajaksi ei hänestäkään ollut.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
VaLePa murskasi Savo Volleyn

VaLePa murskasi Savo Volleyn

Savo Volley oli täysin vailla mahdollisuuksia Siilinjärvellä Ahmon koululla, kun vierasjoukkue reilussa tunnissa takoi taululle lukemat 0-3

Lue lisää
Mestaruusliigan ensimmäinen välierä VaLePan ja Savo Volleyn välillä oli yksipuolinen näytös

Mestaruusliigan ensimmäinen välierä VaLePan ja Savo Volleyn välillä oli yksipuolinen näytös

Kotijoukkue otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan lukemin 3-0 (25-22, 25-13, 25-17), eikä lukemissa ollut savolaisten kannalta valitettavasi yhtään liikaa.

Lue lisää
Savo Volley on valmis välieräsarjaan

Savo Volley on valmis välieräsarjaan

Savo Volley aloittaa neljästä voitosta ratkeavan välieräottelusarjan tuttua kilpakumppania vastaan.

Lue lisää
Savo Volley kaatoi VaLePan vieraissa

Savo Volley kaatoi VaLePan vieraissa

Savo Volley otti VaLePasta kauden kolmannen voittonsa Sastamalassa lukemin 2-3.

Lue lisää
Savo Volley hävisi Loimaalla, mutta odottaa revanssia lauantaina Siilinjärvellä

Savo Volley hävisi Loimaalla, mutta odottaa revanssia lauantaina Siilinjärvellä

Savo Volley ja Hurrikaani Loimaa kohtaavat Mestaruusliigan runkosarjan loppumetreillä kaksi kertaa neljän päivän sisään. Ensimmäinen kohtaaminen Loimaalla päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 3-0.

Lue lisää
Savo Volleylla edessä runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu

Savo Volleylla edessä runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu

Kiuruveden halli ei ole pelaajille aivan vieras, sillä joukkue on kuluvalla kaudella kahdella Kokkolan reissulla pysähtynyt matkan varrella Kiuruvedelle harjoittelemaan. Aiempina vuosina Pielaveden Sampo on pelannut Mestaruusliigaa Kiuruvedellä, joten halli on pelillisestikin tuttu päävalmentaja Jukka Tuoviselle ja osalle pelaajista.

Lue lisää