Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puijo Wolleyn valmennus valmiina kohti tulevaa Mestaruusliigakautta

Puijo Wolleyn valmennus valmiina kohti tulevaa Mestaruusliigakautta

Kauden 2020–2021 valmennustrio on selvillä! Päävalmentajana jatkaa Jukka Lehtonen, joka saa tulevalle kaudelle aisaparikseen Pasi Seppäsen. Fysiikkaharjoittelusta ja fysioterapiasta vastuun kantaa viime kauden tapaan Lehtosen perheen toinen osapuoli Johanna.

Jukka Lehtonen odottaa jo pääsyä tosi toimiin: "Hienoa lähteä tekemään töitä kohti tulevaa kautta. Meillä on valmennusosasto valmiina ja joukkue muutenkin jo paria palasta vaille kasassa. Kaikki pelaajat tuntuvat olevan hyvin motivoituneita ja niin on myös valmennus! Edellinen kausi antoi itselleni paljon arvokasta oppia ja koen hyvänä asiana sen, että parannettavaa on vielä reilusti. Pasin kanssa on tunnettu jo reilusti yli parikymmentä vuotta, joten valmennushommien tekeminen yhdessä on varmasti tuloksellista. Kiitos Herelle (Henrik Kosonen) vielä edellisestä kaudesta ja Pasin kanssa otetaan ilomielin tulevallakin kaudella apuja vastaan, mikäli Here työkiireiltään ehtii."  

Pasi Seppänen on monelle tuttu Maaningan Mahdin peräsimestä. 2012 vuodesta lähtien Mahdin vetäjänä toiminut Pasi valmensi Mahdin muutamassa kaudessa 1-sarjaan. 1-sarjan mestaruuksia ehti tulla vyölle pari kappaletta ja joukkue pelasi myös liigakarsinnoissa. Viime kauden Pasi piti huilia valmennushommista ja keskittyi työelämään. Vuoden valmennustauko riitti ja veri veti jälleen lentopallokentille, tällä kertaa naisten puolelle. Pasin mietteet tulevasta: "Innolla odotan tulevaa kautta ja energiaa riittää vuoden tauon jälkeen. Haluan hakea myös oppia ja uusia näkökulmia Jukalta ja Johannalta valmennukseen. Odotan joukkueelta hyvää treenimotivaatiota, sillä kovaa ja hyvin treenaamalla on odotettavissa myös hyvää tulosta." Kysyttäessä eroavaisuuksia miesten ja naisten lentopallon välillä, Pasi toteaa, että hän tulee valmentamaan lentopalloa, eikä koe isoja eroavaisuuksia. 

Johanna tulee vastaamaan pelaajien fysiikkapuolesta, joka on varsinkin tulevan kesän osalta isossa roolissa: "Koronatilanne aiheuttaa haasteita, kun kaikilla pelaajilla ei ole mahdollista päästä kuntosalille ja käytössä olevat harjoitteluvälineet ovat vaihtelevia. Lajiharjoittelua ei välttämättä päästä sisätiloihin toteuttamaan ennen syksyä, joten harjoittelua on tehtävä enemmän ulkona." Johannan mukaan ohjattua harjoittelua aloitetaan toteuttamaan yksilöllisesti jo ensi viikolla. "Monen kanssa aloitetaan videoiden ja videopuheluiden muodossa, osan kanssa tehdään yksilöohjauksia kotisalilla."

Lähde: puijowolley.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää
Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

Lue lisää
Jooa Hänninen Hakkuroimaan Puijoon ensi kaudelle

Jooa Hänninen Hakkuroimaan Puijoon ensi kaudelle

23- vuotias Jooa Hänninen on Puijo Wolleyn kiinnitys hakkuriksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää
Annika Kivioja Puijon keskitorjujaksi

Annika Kivioja Puijon keskitorjujaksi

Oululainen Annika Kivioja Puijo Wolleyn keskitorjujaksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää
Yleispelaaja Hilkka Hujanen jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa

Yleispelaaja Hilkka Hujanen jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa

Joukkueen viime kauden tärkeä palanen, 22-vuotias Hilkka Hujanen jatkaa Puijo Wolleyn riveissä.

Lue lisää
Savo Volley hakee pelituntumaa

Savo Volley hakee pelituntumaa

Mestaruusliigaan valmistautuva Savo Volley pelasi Savon Sanomat –turnauksessa Kuopiossa kaksi ottelua. Vastustajina olivat ykkössarjalaiset Pielaveden Sampo ja East Volley Savonlinnasta. Sarjaero näkyi, ja kummastakin ottelusta Savo Volley otti selkeän 3-0-voiton.

Lue lisää