Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ojansivu ja Siltala palaavat maajoukkueeseen

Ojansivu ja Siltala palaavat maajoukkueeseen

 

Lelu Ojansivu ja Antti Siltala palaavat lentopallomaajoukkueeseen reilun vuoden tauon jälkeen. Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo nimesi kokeneen kaksikon maajoukkueryhmään, joka kohtaa EM-karsintojen huipputärkeässä viimeisessä ottelussa Tanskan Mikkelissä 6. tammikuuta.

30-vuotias Ojansivu ja 34-vuotias Siltala ovat joukkueen ikänestorit. He pelasivat viimeksi maajoukkueessa syksyn 2017 EM-kisoissa.

Nuorta lahjakkuutta maajoukkueryhmään tuovat 18-vuotias passari Fedor Ivanov ja saman ikäinen keskitorjuja Severi Savonsalmi.

- Ojansivu ja Siltala ilmoittivat molemmat välittömästi, että ilman muuta tulevat mukaan ja tekevät kaikkensa joukkueen eteen. Lelun jalkaa joudutaan tietysti seuraamaan, miten se kestää. Silli tuo kokemuspuolta lisää, ja energian luojana hän on joukkueessa tärkeässä roolissa, Sammelvuo sanoo.

- Treenejä on joukkueella vain vähän ja edessä on yksi peli, jossa pitää tulla tulosta. Ei ole aikaa ajaa uusia pelaajia sisään. Tärkeää on, miten saadaan porukka fyysisesti vireänä Tanska-otteluun.

- Odotan että Mikkelissä on taas mahtava tapahtuma, kuten Kultaisessa liigassa viime kesänä ja saadaan tupa täyteen faneja, Sammelvuo sanoo.

Viime syksyn MM-kisoissa pelanneesta joukkueesta mukana eivät ole passari Mikko Esko, hakkuri Urpo Sivula ja keskitorjuja Markus Kaurto.

Maajoukkueryhmään on nimetty 15 pelaajaa, joista yksi yleispelaaja jää pois Tanska-ottelusta. Ensimmäisen leirin Kuortaneella 27.-30.12. vetää apuvalmentaja Oskar Kaczmarczyk. Päävalmentaja Sammelvuo tulee suoraan Mikkeliin, minne joukkue kokoontuu 2.1.

Suomen EM-karsintalohkossa Romania varmisti jo elokuussa lohkovoiton ja paikan ensi syyskuun EM-kisoihin. Suomi tarvitsee Tanska-ottelusta 3-0- tai 3-1-voiton, jotta voisi päästä lohkokakkosena EM-kisoihin. Seitsemästä karsintalohkosta viisi parasta lohkokakkosta saa kisapaikan.

Suomen EM-karsintajoukkue

Passarit
Eemi Tervaportti, Olympiacos Piraeus, Kreikka
Fedor Ivanov, Savo Volley

Keskitorjujat
Tommi Siirilä, VaLePa
Sauli Sinkkonen, Akaa-Volley
Henrik Porkka, Hurrikaani-Loimaa
Severi Savonsalmi, Savo Volley

Yleispelaajat
Elviss Krastins, Arago de Sete, Ranska
Sakari Mäkinen, Shakhtior Soligorsk, Valko-Venäjä
Antti Ronkainen, ETTA
Antti Siltala, Savo Volley
Niko Suihkonen, VaLePa

Hakkurit
Lelu Ojansivu, Savo Volley
Samuli Kaislasalo, Raision Loimu

Liberot
Niklas Breilin, Kokkolan Tiikerit
Lauri Kerminen, Kuzbass Kemerovo, Venäjä

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo
Apuvalmentaja Claudio Rifelli, Italia
Apuvalmentaja Oskar Kaczmarczyk, Puola

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


2018 Miesten maajoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Maajoukkueen tiedot



Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.

Lue lisää
Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Koronapandemian vuoksi siirretty Akaa-Volley - Savo Volley -peli pelataan perjantaina 26. päivänä helmikuuta 2021 Toijalan monitoimitalolla.

Lue lisää