Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volleylla edessä runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu

Savo Volleylla edessä runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu


Kiuruveden halli ei ole pelaajille aivan vieras, sillä joukkue on kuluvalla kaudella kahdella Kokkolan reissulla pysähtynyt matkan varrella Kiuruvedelle harjoittelemaan. Aiempina vuosina Pielaveden Sampo on pelannut Mestaruusliigaa Kiuruvedellä, joten halli on pelillisestikin tuttu päävalmentaja Jukka Tuoviselle ja osalle pelaajista.
- Paikkakunnalta löytyy lentopallokulttuuria, ja Kiuruvedellä on yleisö ollut aina erittäin hyvin mukana peleissä, toteaa Tuovinen.
 
Lauantain vastustaja Tiikerit on saanut riveihinsä viime kohtaamisten jälkeen kovan vahvistuksen, kun maajoukkuepelaaja Niklas Seppänen on palannut ulkomailta entiseen seuraansa. Seppänen on ollut pitkään loukkaantuneena, mutta on nyt täydessä pelikunnossa.
- Nikke on hyvässä kunnossa, ja vahvistaa Tiikereiden yleispelaajaosastoa, mihin joukkueella on nyt vaihtoehtojakin, sanoo valmentaja Tuovinen.
 - Tiikereiden esitys koti- ja vieraskentällä on vaihdellut varsin paljon. Edellisen pelin hävisimme heille, ja saamme tästä pelistä hyvin pontta runkosarjan viimeisille peleille, sanoo Tuovinen.
  
Tuovisen omien suojattien vireystila on hyvä. Lauantain ottelun kokoonpano on vielä epävarma. Edellisistä peleistä polvioperaation jälkeen pois ollut Severi Savonsalmi toipuu hyvää vauhtia, ja on jo ollut joukkueen mukana lajiharjoituksissa.
Jukka Lehtonen puolestaan oli jo edellisessä pelissä Loimua vastaan kentällä noin puolet ottelusta, joten valmentaja Tuovisella riittää pohdittavaa, peluuttaako hän hakkuri Eetu Häyristä edelleen keskitorjujana, kuten kolmessa edellisessä pelissä.
 
Savo Volleyllä on jäljellä runkosarjaa viiden ottelun verran. Se on sarjataulukossa kolmantena kuusi pistettä sarjakakkonen Hurrikaania jäljessä (Hurrikaanilla yksi ottelu vähemmän pelattuna) ja viisi pistettä sarjanelonen Ettaa edellä (Ettalla yksi ottelu enemmän pelattuna).
- Kolmas sija ei missään nimessä ole vielä plakkarissa, se täytyy ottaa pelaamalla. Etta tulee kovaa takaa, ja meillä on vaikea loppuohjelma, pohtii valmentaja Tuovinen.
- Nappisuorituksella tosin kakkossijakin on vielä täysin mahdollinen.
Tuovisen arviot loppukauden vaikeudesta ja mahdollisesta kakkossijasta pitävät todellakin paikkansa: Savo Volley kohtaa viimeisissä peleissä kaksi kertaa Hurrikaanin ja kertaalleen VaLePan. Ottelut ovat vaikeita mutta silti voitettavissa olevia, ja voitot niistä nostaisivat savolaisia reilusti kohti kakkossijaa.

Lauantaina 16. helmikuuta kello 17 vastaan asettuu Kokkolan Tiikerit.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Suomen maajoukkueessa 30 kertaa esiintynyt Niklas Breilin, 20 vuotta, 176 senttiä, on Savo Volleyn libero tulevalla kaudella. Breilinin sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Petteri Penttinen tekee paluun passariksi, uusia miehiä ovat Olli Saarenmaa ja Mikko Räsänen.

Lue lisää
Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volley vahvistaa yleispelaajaosastoaan Malachi Murchilla.

Lue lisää
Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Kaksi vahvaa keskitorjujaa teki kumpikin yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Reijosen sopimukseen sisältyy lisäksi yksi optiovuosi.

Lue lisää
Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Savo Volleyn viime kauden kapteeni yleispelaaja Antti Siltala on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Savo Volleyn kanssa.

Lue lisää
Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää