Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volley otti ensimmäisen voiton ValePasta

Savo Volley otti ensimmäisen voiton ValePasta


Lentopallo on tunnetusti nopeiden käänteiden peli. Se nähtiin jälleen kerran Siilinjärvellä, kun Savo Volley ja VaLePa kohtasivat neljännessä välierässä.
Ottelusarja oli katkolla vierasjoukkueelle, ja ensimmäisen erän jälkeen näytti todellakin siltä, ettei viidettä välierää tarvita. VaLePa jyräsi Savo Volleyn ensimmäisessä erässä totaalisesti, ja antoi sille vain 13 pistettä.
Mutta sitten tapahtui jotain, ja ottelu kääntyi täydellisesti. Savo Volley vei kolme seuraavaa erää lähes yhtä ylivoimaisesti. Otteluvoitto kotijoukkueelle lukemin 3-1 (13-25, 25-21, 25-16, 25-16). Välieräsarja jatkuu maanantaina Sastamalassa.
Aika harva uskoi Savo Volleyn mahdollisuuksiin ensimmäisen erän jälkeen. Yksi joka uskoi oli Savo Volleyn kapteeni Antti Siltala, joka tuli Andrus Raadikin tilalle ensimmäisen erän loppupuolella. Siltala onnistui valamaan uskoaan koko joukkueeseensa, ja uskomattomalta näyttänyt käänne oli tosiasia.
- Sillin (Siltala) kentälle tulo oli jo vähän ennakkoon mietitty, tunnusti Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Hän on parin pelin ajan kerännyt voimia penkillä, ja nyt nähtiin, kuinka tärkeä pelaaja hän on joukkueelle.
Vastustajan valmentaja Radovan Gacic oli samoilla linjoilla.
- Kun Siltala tuli kentälle, hän teki kolme-neljä pistettä erittäin vaikeista paikoista, ja se sytytti koko joukkueen, sanoi Gacic.
Siltala teki kentän komeimmat pisteet (18/+12), ja niistä neljä syntyi ässäsyötöllä.
Toinen onnistuja kotijoukkueessa oli jälleen aloitukseen päässyt Jere Heiskanen. Edellisessä ottelussa Sastamalassa nuori yleispelaaja pääsi jo näyttämään tämänhetkistä kuntoaan. Kunto todettiin hyväksi, ja palkkioksi hän on saanut peliaikaa.
Heiskanen kantoi päävastuun vastaanotosta ja suoriutui siitä hyvin. Libero Taichi Kawaguchi palasi parin heikomman esityksen jälkeen omalle tasolleen. Hän vastaanotti 79 prosentin tarkkuudella ja haki jälleen muutamia mahdottomia palloja peliin mukaan.
Vastustajan ykköspistemies oli Urpo Sivula, mutta loppua kohti hänkin joutui toteamaan kotijoukkueen torjunnan tiiviiksi. Hakkuri pehmeni jopa niin paljon, että valmentaja Gacic joutui ottamaan hänet penkille. Korvaaja Arvis Green iski muutaman kerran komeasti korkealta, mutta joukkueensa pelastajaksi ei hänestäkään ollut.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Suomen maajoukkueessa 30 kertaa esiintynyt Niklas Breilin, 20 vuotta, 176 senttiä, on Savo Volleyn libero tulevalla kaudella. Breilinin sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Petteri Penttinen tekee paluun passariksi, uusia miehiä ovat Olli Saarenmaa ja Mikko Räsänen.

Lue lisää
Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volley vahvistaa yleispelaajaosastoaan Malachi Murchilla.

Lue lisää
Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Kaksi vahvaa keskitorjujaa teki kumpikin yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Reijosen sopimukseen sisältyy lisäksi yksi optiovuosi.

Lue lisää
Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Savo Volleyn viime kauden kapteeni yleispelaaja Antti Siltala on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Savo Volleyn kanssa.

Lue lisää
Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää