Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

- Olen totta kai otettu, kun tällainen kuopiolainen pojankloppi saa mahdollisuuden valmentaa savolaista lentopalloilun lippulaivaa, sanoo Timo ”Dole” Tolvanen.

- Savossa lentopalloilulla on vahvat perinteet, ja on ilo päästä niitä jatkamaan. Olen erityisen iloinen, että saimme kasaan kovan valmentajakolmikon, kun Pekka Seppänen ja Risto Savolainen ovat mukana. Aiomme tehdä valmennusta vahvasti yhteistyöllä.

Tolvasen ja Seppäsen yhteistyöllä on pitkät perinteet, sillä he ovat valmentaneet yhdessä päättyneellä kaudella Kuusamossa, sekä aiemmin Savossa sekä Pielaveden Sammossa että Puijo Wolleyssä.

- Yhteistyömme pelaa molempien mielestä erittäin hyvin, kehuu Seppänen.

- Olemme monista asioista lentopallossa samaa mieltä, mutta eriäviäkin mielipiteitä on, mutta sehän on kehittymisen edellytys.

Seppänen on seurannut sivusta Savo Volleyn erilaista suhtautumista ottelutapahtumiin ja markkinointiin, ja allekirjoittaa omasta puolestaan uuden konseptin.

- Olen innolla lähdössä kehittämään savolaista lentopalloilua, vakuuttaa Seppänen.

Fysiikkavalmentaja Risto Savolaisen ei omasta puolestaan tarvinnut miettiä pitkään mukaan lähtemistään.

- Lentopallon Suomen mestaruus minulta  vielä puuttuu, ja nyt lähdemme yhdessä sitä hakemaan, sanoo Savolainen.

Tolvasen edellinen kausi päättyi kesken, kuten kaikilla muillakin suomalaisessa lentopalloilussa. Tolvasen valmentama Pölkky Kuusamo oli juuri siirtynyt naisten Mestaruusliigan piikkipaikalle, kun koronavirus tuli ja laittoi lentopallomaailman(kin) sekaisin.

- Sinänsä harmi, kun kaudesta ei jäänyt juuri mitään käteen, mutta sama tilanne se oli muillakin. Nyt suunnataan katsetta eteenpäin.

Savo Volley on tehnyt taustalla paljon töitä tulevan joukkueen kasaamisessa, ja tietoja pelaajasopimuksista on odotettavissa piakkoin.

- Pääsemme aloittamaan joukkueharjoitukset vasta kesän puolivälin tienoilla. Emme ryhdy leikkimään koronaviruksen kanssa, sanoo Tolvanen.

- On vaikea sanoa tässä vaiheessa, millaisia joukkueita muut seurat saavat jalkeille, mutta olen varma, että ensi kaudesta tulee kova ja tasainen. Mitalisuosikkeja on hyvin vaikea vielä nimetä, mutta uskon, että mekin taistelemme mitaleista.

- Olen ollut yhden kauden Savo Volleyn apuvalmentajana, joten tiedän seuran toimintatavat. Pidän siitä, että lentopallo-otteluissa tapahtuu muutakin kuin vain pelaamista. Joukkuekin osaa näyttää tunteitaan – toivon vahvasti, että katsomoonkin näkyy, millä fiiliksellä olemme kentällä.

- Urheilu on tunnetta ja elämysten tuottamista, paaluttaa Tolvanen.

Savo Volleyn toimitusjohtaja Timo Perälä paljastaa, että halukkaita Savo Volleyn valmentajaksi oli useita.

- Harkitsimme hallituksessa paria muutakin vaihtoehtoa, mutta vähitellen parhaaksi vaihtoehdoksi muotoutui parivaljakko Tolvanen-Seppänen, sanoo Perälä.

- Dolen näytöt viime kausilta Sammossa ja Kuusamossa ovat erittäin kovat. Koko valmennustiimimme on meille kaikille tuttuja joten on helppo lähteä eteenpäin kun tietää mitä odottaa ja tunnemme hyvin toistemme toimintatavat.

Perälällä on vahva näkemys Savo Volleyn tulevasta iskukyvystä.

- Koska tiedän, millaista joukkuetta olemme rakentamassa, olen varma, että olemme vahvoja mitalisuosikkeja Mestaruusliigassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Suomen maajoukkueessa 30 kertaa esiintynyt Niklas Breilin, 20 vuotta, 176 senttiä, on Savo Volleyn libero tulevalla kaudella. Breilinin sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Petteri Penttinen tekee paluun passariksi, uusia miehiä ovat Olli Saarenmaa ja Mikko Räsänen.

Lue lisää
Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volley vahvistaa yleispelaajaosastoaan Malachi Murchilla.

Lue lisää
Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Kaksi vahvaa keskitorjujaa teki kumpikin yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Reijosen sopimukseen sisältyy lisäksi yksi optiovuosi.

Lue lisää
Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Savo Volleyn viime kauden kapteeni yleispelaaja Antti Siltala on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Savo Volleyn kanssa.

Lue lisää
Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

Lue lisää