Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Savo Volleylle kolme uutta pelaajasopimusta

Savo Volleyssä seuran ensimmäisellä kaudella passannut Petteri Penttinen palaa Savoon. Yksivuotisen sopimuksen tehnyt Penttinen pelasi viime kaudella ykkössarjaa Kyyjärvellä.

- Timo Perälä kysyi halukkuudestani pelata vielä liigaa. Jonkun aikaa asiaa piti pyöritellä, kun olen nyt vuoden verran pelannut hieman erilaisella elämänrytmillä, mutta kun näytti, että pystyn vielä pelaamaan liigatasolla, ja siviiliasiatkin olivat kunnossa, ei miettimistä tarvinnut jatkaa pitkään, sanoo Penttinen.

Penttinen tunnustaa, että hänen roolinsa on nuoren passarin Fedor Ivanovin haastaminen ja tukeminen.

- Ainakin näin kauden alussa tilanne on selkeästi sellainen. Tilanne on oikein hyvä.

- Fede on mennyt kovasti eteenpäin ja menee toivottavasti vielä jatkossakin.

Savo Volleyn tuleva joukkue on Penttisen mielestä hyvällä mallilla.

- Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia. Täytyy toivoa, että siitä muodostuu myös hyvä joukkue.

Omat tavoitteet ovat myös selkeitä:

- Joukkueen eteen tässä tehdään töitä ja yritetään pitää itsensä kunnossa.

Hakkuri Lelu Ojansivun aisapariksi on pestattu Olli Saarenmaa, 21. Sopimus on kaksivuotinen.

VaLePassa liigakasteensa kaudella 2017-2018 saanut 193-senttinen pelimies pelasi viimeiset kaksi kautta Rovaniemellä Team Lakkapäässä.

- Pidän Savo Volleyn yleisilmeestä, ja olen kuullut, että täällä kaikki asiat hoituvat hyvin, perustelee Saarenmaa Savoon siirtymistään.

- Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon peliaikaa. Ojansivu on aika kova kaveri syrjäytettäväksi, mutta täytyyhän hänenkin saada joskus levätä.

Saarenmaa muuttaa Kuopioon elokuun alussa, kun Savo Volley aloittaa koko joukkueen kanssa lajiharjoitukset.

Savo Volleyn kovaan yleispelaajakaartiin liittyy Mikko Räsänen, 19, kaksivuotisella sopimuksella.

Räsänen siirtyy Savoon Pohjois-Karjalasta – hän on pelannut joensuulaisjoukkueissa ensin ykkössarjaa ja viimeisimmän kauden Mestaruusliigaa Karelian Hurmoksen riveissä. Nuorelle pelaajalle on kertynyt mittaa 197 senttiä.

- Savo Volley on osoittanut esimerkiksi pelaajavalinnoillaan, että sen toiminta on tavoitteellista. Se on tärkeää oman uranikin kannalta, sanoo Räsänen.

- Henkilökohtainen tavoitteeni on pikemminkin joukkueen tavoitteiden saavuttaminen. Totta kai kuusikkopaikan saavuttaminen on tähtäimessä.

Räsänen löytää omat parhaat puolensa hyökkäyksestä ja syötöstä.

- Taisin olla viime kaudella neljäs ässätilastoissa, vaikka minulla pelejä taisi olla vähemmän kuin muilla tuon tilaston kärkimiehillä, sanoo hyppysyöttöä takova pelimies.

- Paperilla tuleva Savo Volleyn joukkue näyttää erittäin vahvalta. Papereilla ei kuitenkaan ratkaista mitään, meidän on joukkueena todistettava tuo kovuus.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Savo Volleylle maajoukkuetason libero

Suomen maajoukkueessa 30 kertaa esiintynyt Niklas Breilin, 20 vuotta, 176 senttiä, on Savo Volleyn libero tulevalla kaudella. Breilinin sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volleylle australialainen yleispelaaja

Savo Volley vahvistaa yleispelaajaosastoaan Malachi Murchilla.

Lue lisää
Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Tommi Siirilä ja Arttu Reijonen pukevat Savo Volleyn paitaan

Kaksi vahvaa keskitorjujaa teki kumpikin yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Reijosen sopimukseen sisältyy lisäksi yksi optiovuosi.

Lue lisää
Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Antti Siltala ja Severi Savonsalmi jatkavat Savo Volleyssä

Savo Volleyn viime kauden kapteeni yleispelaaja Antti Siltala on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Savo Volleyn kanssa.

Lue lisää
Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen

Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää
Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

Lue lisää