Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volleyn tahti ei laannu - nyt kaatui Loimu puhtaasti 3-0

Kun toinen joukkue on voittanut kaikki ottelunsa ja toinen hävinnyt kaikki, on odotettavissa selkeä tasoero. Näin tapahtui, kun Raision Loimu ei saanut Savo Volleyltä erääkään Mestaruusliigan ottelussa Kuopiossa.

Loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle 3-0 (25-13, 25-21, 25-19).

Loimu on joutunut kamppailemaan kokoonpanonsa kanssa, ja nytkin Kuopio-hallin kentälle asteli joukkue, jossa oli viisi pelaajaa, joita Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen ei ollut osannut sinne odottaa.

- Vähän meni meillä etukäteen laaditut taktiikat roskakoriin, kun näimme vastustajan kokoonpanon, sanoi Tolvanen.

- Tärkeää oli nyt meidän oma valmistautuminen. Peli olikin meiltä hyvää tekemistä toisen erän alun nukahtamista lukuun ottamatta.

Vierasjoukkue karkasikin toisen erän aluksi reiluun johtoon, mutta Tolvasen ottama aikalisä palautti voimasuhteet ennalleen.

Loimu oli saapunut Kuopioon samana päivänä, ja valmentaja Per-Erik Dalqvist arvioi sen vaikuttaneen ensimmäisen erän peliin.

- Vastaanottomme oli vaikeuksissa nimenomaan ensimmäisessä erässä. Meillä oli pelissä omat mahdollisuutemme, mutta emme käyttäneet niitä, arvioi Dalqvist.

- Meillä on ollut paljon vaikeuksia, mutta uskon, että kun uudet pelaajat pääsevät peliin mukaan, on pelimme koko ajan menossa parempaan suuntaan.

Timo Tolvanen laittoi kentälle seitsikon, jossa passarina pelasi Petteri Penttinen, yleispelaajina Antti Siltala ja Markus Cielavs, keskipelaajina Tommi Siirilä ja Severi Savonsalmi, hakkurina Olli Saarenmaa ja liberona Niklas Breilin. Siirilä antoi toisessa erässä tilaa Arttu Reijoselle – Siirilän nilkka pyörähti hieman, mutta ilmeisesti ei aiheuttanut mitään vakavampaa vammaa.

Savo Volleyn keskiosasto oli jälleen vahvassa vedossa. Savonsalmi keräsi tehot 11/+10 ja Siirilä vajaaseen kahteen erään tehot 7/+5.

Antti Siltala kantoi päävastuun hyökkäämisestä, ja teki sen huimalla 76 prosentin teholla. Siltalan tehot olivat päivän korkeimmat (18/+15).

Vierasjoukkue peluutti liki koko rosteriaan. Vahvimmin esiintyi joukkueessa ensimmäisen pelin pelannut yleispelaaja Ignacio Luengas, jonka teholukemat olivat 9/+7.

- Minun täytyy vielä päästä enemmän pelaamaan joukkueen kanssa, jotta yhteispeli alkaa sujua. Tiesin, että meillä oli vastassa kova joukkue. Omassa pelissäni oli paljon hyvää, mutta heikkojakin hetkiä sattui, arvioi Luengas.

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.