Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan – nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0 (25-23, 25-18, 28-26.)

Savo Volley löysi kunnollisen taisteluasenteen vasta kolmanteen erään, mutta vaikka se johti sitä parhaimmillaan 1-7 ja sai kaksi kertaa tilaisuuden katkaista erän ja siirtää ottelua vielä neljänteen erään, vei kotijoukkue lopulta toisesta ottelupallostaan erän ja näin koko ottelun.

- Olen luonnollisesti pettynyt, kun tappio tuli. totesi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

- Harmittaa, etten saanut joukkuetta taistelemaan kunnolla kuin vasta kolmannessa erässä. Siinä meillä oli paikkoja viedä erä, mutta emme käyttäneet niitä.

- Meillä on nyt kovia joukkueita vastassa, kun lauantaina tulee vastaan Akaa-Volley.

Kotijoukkueen valmentaja Janne Kangaskokko kehui oman joukkueensa valmistautumista.

- Meillä oli sopiva latinki ja sopiva rentous – emme puristaneet yhtään liikaa, totesi Kangaskokko.

Savo Volley aloitti viime peleistä tutuksi käyneellä seitsikolla, missä yleispelaajina olivat Antti Siltala ja Malachi Murch, keskipelaajina Severi Savonsalmi ja Tommi Siirilä, hakkurina Lelu Ojansivu, passarina Fedor Ivanov ja liberona Niklas Breilin.

Vaikka kaksi erää menikin hieman alle odotusten, ei Tolvanen juuri päätynyt tekemään vaihtoja. Kolmannessa erässä hieman vaisusti koko ottelun pelanneen Murchin tilalle tuli Markuss Cielavs.

Cielavs on esittänyt harjoituksissa mainioita otteita, eikä nyt kentälle päästyäänkään juuri pettänyt odotuksia.

Severi Savonsalmi sai kolmeen erään huimat 14 passia, ja takoi niistä pisteitä 43 prosentin teholla.

Toinen keskipelaaja joutui tyytymään viiteen Ivanovin tarjoukseen, mutta päätti ne kaikki voitollisesti.

Suurin ero joukkueiden välillä löytyi tällä kertaa puolustamisesta – VaLePa kaivoi peliin peräti 50 palloa ja teki noin puolesta niistä pisteen. Savo Volley puolusti peliin 28 palloa, ja niistäkin vain noin kolmasosa päättyi pisteeseen.

- Meillä on paljon erittäin hyviä puolustajia hakkurista alkaen, kehui Janne Kangaskokko omiaan.

Hakkuri Aaro Nikula olikin kovalla pelipäällä sekä hyökkäyksessä (22 pist/+14) että puolustuksessa. Yleispelaaja Sakari Mäkinen säesti mainiosti (21/+14)

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Koronapandemian vuoksi siirretty Akaa-Volley - Savo Volley -peli pelataan perjantaina 26. päivänä helmikuuta 2021 Toijalan monitoimitalolla.

Lue lisää
Akaa-Volley - Savo Volley -ottelu on siirretty

Alajärvellä lauantaina 21.11. pelattavaksi aiottu Akaa-Volley - Savo Volley -ottelu on siirretty. Alajärven kaupunki on kieltänyt kaikki isot yleisötapahtumat huonontuneen koronatilanteen vuoksi.