Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Honkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Honkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Loistavaa työtä Kuopion Palloseuran peräsimessä tehnyt Jani Honkavaara jatkaa Kuopion Palloseuran päävalmentajana myös kaudella 2024. Honsun tutkaparina kuluvalla kaudella toiminut Sixten Boström jatkaa myös valmennusryhmässä kaudella 2024.

47-vuotias ”Super-Honsu” otti päävalmentajan tehtävät Kuopion Palloseurassa vastaan, kun keltamusta oli pelannut Veikkausliigaa kolme ottelua. Jani Honkavaaran alaisuudessa KuPS nousi sarjan häntäpäästä aina mestaruuskamppailuun asti, mutta loppujen lopuksi HJK oli maalieron verran parempi. Hopeiset mitalit kuitenkin varmistivat sen, että Kuopiossa pelataan europelejä myös tulevalla kaudella.

Toukokuussa Kuopion Palloseuraan saapunut 60-vuotias Sixten Boström muodostui vuoden aikana tärkeäksi tutkapariksi Jani Honkavaaralle ja on osa valmennusryhmää myös tulevalla kaudella. Sikun ”comeback” valmentamisen pariin oli onnistunut ja kauden päätteeksi Sixtenin kaulaan laitettiin Veikkausliigan hopeinen mitali.

Molempien kanssa tehdyt jatkosopimukset ovat kestoltaan yhden vuoden ja kestävät kauden 2024 loppuun asti. Valmennus pääseekin nyt rauhassa rakentamaan tulevan kauden joukkuetta.

 ”Vähän vanhaa, jotakin uutta”

Päävalmentaja Jani Honkavaara on iloinen jatkosta Kuopion Palloseurassa ja uskoo, että edellisen kauden pohjalle on hyvä rakentaa.

”Viime kauden joukkue antaa hyvän pohjan tulevaan kauteen. Se teki upeaa työtä, vaikka matkalla oli paljon esteitä. Olen ollut onnekas, että olen saanut valmentaa näin hyviä pelaajia”, kertoo Honsu.

Päävalmentaja kuitenkin näkee, että Kuopion Palloseuralla on edessään uudenlainen haaste.

”Meidän on tehtävä asiat entistä paremmin. Seuran on oltava toimissaan suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen. On löydettävä keinoja tehdä asiat paremmin, johdettava tiedolla ja kehitettävä organisaatiossa olevia ihmisiä. Jos asiat tehdään samoin kuin aiemmin, tulos on aina samanlainen. Samoin meidän on haettava kehitystä valmennuksen ja rekrytoinnin puolella. Jos emme satsaa niihin mitenkään, emme mene seurana eteenpäin. Olemme vain seura muiden joukossa. Kaudella 2024 on mielestäni vain yksi tavoite. Olla seurana parempi”, visioi Honkavaara tulevaisuutta.

”Hienoa jatkaa Kuopion Palloseurassa”

Sixten Boströmin odotukset tulevalle kaudelle ovat korkealla. Honsun kanssa työskentely läpi kauden oli mieluisaa ja usko tulevaan kauteen on korkealla.

”Hienoa, että saan jatkaa yhteistyötä Honsun ja muun ammattitaitoisen valmennustiimin kanssa. Odotan innolla, että päästään talvikaudella kehittämään pelaajia yksilötasolla sekä joukkuepelaamista kohti ensi kauden Veikkausliigaa ja europelejä. Olen viihtynyt Kuopion Palloseurassa ja Kuopiossa erittäin hyvin”, kertoo Siku.

Lähde: kups.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Helsingin Palloseuran taitava keskikenttäpelaaja saapuu Kuopion Palloseuraan kauden 2024 kattavalla pelaajasopimuksella, jossa on myös optio kaudesta 2025.

Lue lisää
Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy pysyvällä siirrolla Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tässä kuussa pelaajasopimuksensa SV Zulte Waregemin kanssa. Nissilän tuore sopimus kasvattajaseuransa kanssa kattaa kauden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog liittyvät KuPS-miehistöön 2+1-vuotisilla pelaajasopimuksilla.

Lue lisää
Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Pedro Vitor loukkaantui alkuviikosta harjoituksissa.

Lue lisää
Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

KuPS on vahvistanut rivejään merkittävällä paluumuuttajalla, kun Palloseuran oma kasvatti Petteri Pennanen palaa kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Lue lisää
KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 17-vuotiaan maalivahtitalentin KuPS:ssa kauden 2023 loppuun asti.

Lue lisää