Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjät Antti Kerälä ja Artturi Lehkonen KalPaan

 

Hyökkääjät Antti Kerälä ja Artturi Lehkonen KalPaan


KalPa kiinnitti 25-vuotiaan Antti Kerälän KalPaan kahden vuoden sopimuksella. Kerälä on taitava keskushyökkääjä, joka tulee profiilipelaajaksi KalPaan.

 – Kerälä kilpailee kärkisentterin paikasta KalPassa ja hän tuo meille lisää kiekollista taitoa, KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo uudesta hankinnasta.

Leftiltä pelaava Antti Kerälä (182/80) pelasi kaksi edellistä kautta SM-liigaa Jokereissa ja sitä ennen hän pelasi kauden Jokipojissa Mestiksessä. Tätä ennen mies pelasi SM-liigaa HPK:ssa sekä lainasopimuksella Mestiksessä.

- Haen uralleni uutta alkua KalPassa. Tulen innolla pelaamaan KalPaan, sillä KalPalla on hyvä joukkue ja erityisesti KalPan pelitapa miellyttää, kertoo Antti Kerälä siirtonsa taustoista.
- Tunnen entuudestaan KalPasta puolenkymmentä pelaajaa, joiden kanssa olen pelannut samassa joukkueessa ja olen kuullut että KalPassa on hyvä yhteishenki.
– Kuopio ei ole vielä kaupunkina kovinkaan tuttu minulle, mutta kyllä se tutuksi tulee, kun ensi viikolla muutan Kuopioon ja aloitan treenit täysillä joukkueen mukana, Kerälä jatkaa.

KalPa on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen lupaavan nuoren laitahyökkääjä Artturi Lehkosen kanssa. Lehkonen on 16-vuotias superlupaus, joka on ikäluokkansa kärkipäätä. Tästä osoituksena ovat nuorukaisen hyvät tehot 28+26=54 A-nuorten SM-liigassa 40 ottelussa viime kaudella ja tämän kevään 18-vuotiaiden MM-kisojen koko maalipörssin voitto. Vasemmalta laukova Lehkonen (179/69) on pelannut aiemmilla kausilla pääasiassa TPS:n junioreissa B- ja C-nuorten SM-liigaa.

- Olemme erittäin iloisia, että Lehkonen halusi tulla juuri Kuopioon. Täällä hän uskoo saavansa parhaan mahdollisen kehityksen urallaan ja jatkossa hän tulee olemaan meille iso pelaaja. Tässä hankinnassa peilaamme jo tulevaan, kertoo Kimmo Kapanen.
- Yritämme saada nuoren pelaajan sellaiselle tasolle, että täältä miehen tie vie aikanaan suoraan Pohjois-Amerikkaan, Kapanen lisää.

- Kaikki alkoi olla jo niin tuttua Turussa ja halusin uusia ärsykkeitä elämääni, joten KalPa oli hyvä valinta, Artturi Lehkonen kertoo KalPa-sopimuksestaan.
- Kuopio on hyvä urheilullinen kaupunki ja KalPan joukkue on nälkäinen. Tykkään voittamisesta ja siihen KalPassa on mahdollisuus. Kuopiossa pitää oikeasti taistella pelipaikasta. Haluan kehittää itseäni ja saada luistelua paremmaksi, jotta pystyn pelaamaan voittavaa lätkää ja saan SM-liigaotteluita alle ensi kaudella. KalPan pelitapa on osittain tuttua, sillä myös Turussa painotettiin kiekollista pelitapaa ja tästä tyylistä tykkään, Lehkonen jatkaa.
- Kyllähän SM-liiga on kova miesten sarja ja haluan vakiinnuttaa paikkani KalPan kokoonpanossa. Unelmana on NHL, siihen tähdätään ja sen eteen olen valmis tekemään kovasti töitä, määrätietoinen pelaaja kertoo.

KalPan tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää