Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS:n leirissä paljon pettyneitä ilmeitä

 

KuPS:n leirissä paljon pettyneitä ilmeitä


Kuopion Palloseura päätti toukokuun tiiviin otteluruuhkansa pettyneissä tunnelmissa. Sunnuntainen kotiottelu Vaasan Palloseuraa vastaan tuotti kolmen maalin suuruisen tappion ja kuopiolaisleirissä nähtiin totisia ilmeitä tappiollisen kotipelin jälkeen.

Steven Morrisey viimeisteli hattutempun

VPS-hyökkääjä Steven Morrissey oli illan tähtipelaaja kolmella hienolla maalillaan. Kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa kertaakaan ja Veikkausliigan sarjapisteet lähtivät siten Vaasaan.

”Ei tietysti voi olla tyytyväinen tällaisen tappion jälkeen. Aika tuskaista oli. Kymmenen minuutin jälkeen me päästettiin erikoistilannemaali ja se näkyi pelissä pitkään. Maalin jälkeen ryhtiä saatiin pelaamiseen jonkin verran, mutta 0-2 tuntui katkaisevan joukkueen henkisen selkärangan. Kova tutkiskelun paikka meillä on nyt edessämme”, pettynyt päävalmentaja Esa Pekonen tiivisti.

Etchu Tabe onnistui kotikentällä hienosti

Puolustaja Etchu Tabe pelasi sunnuntaina tämän kauden ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa kotiyleisön edessä. Voimakas ja vahvatekoinen pelaaja esitti kuopiolaisyleisölle hyviä otteita ollen lähellä jopa maalintekoakin.

”Etchu pelasi ensimmäisen pelinsä topparina ja kokonaisuutena hän pelasi hyvän pelin. Toivoisin että joukkueen kokeneimmat pelaajamme ja ulkomaalaisvahvistuksemme nousisivat esiin ratkaisemaan pelejä”, Pekonen toivoo.

Kärkkäinen: ”Jokaisen pelaajan pitää parantaa”

KuPS-kapteeni Pyry Kärkkäinen pettyi valmentajan tavoin sunnuntaiseen lopputulokseen. ”Ei tietenkään voi olla tyytyväinen kun tulee kolmella maalilla turpaan. Meillä oli tänään kaikki mahdollisuudet parempaankin, mutta aika helpot takaiskumaalit me jälleen päästettiin. Vaikea sanoa mistä se johtuu, joku lukko meillä on nyt päällä”, kapteeni harmitteli.

”Kaksi hienoa voittoa me saatiin, sitten tulee turpaan tällä tavalla. On vaikea sanoa, mikä oikein sakkaa. Tästä noustaan sillä tavalla, että jokaisen pelaajan pitää saada jatkossa itsestään enemmän irti. Meillä on joukkueessa hyviä pelaajia ja meillä on paljon parannettavaa”, Kärkkäinen muistuttaa.

Maalintekoon on löydyttävä lisää tehoja

Kuopiolaisilla oli ottelussa omat mahdollisuutensa, mutta maalisaumat jäivät tällä kertaa hyödyntämättä. Maalintekoon on löydettävä jatkossa lisää tehokkuutta.

”Näennäisesti me pelataan ihan hyvin. Mitään hätää ei ollut torstaisessa Honka-ottelussa eikä nyt tässäkään pelissä. Sitten puolittaisesta paikasta tulee 0-1 ja sen jälkeen tuska alkaa lisääntyä. Itse ei saada maalia aikaan oikein mistään. Jotain pitää tilanteelle tehdä ja nyt alkavan ottelutauon aikana pitää ratkaisuja tapahtua”, valmentaja totesi.

”Meillä on käytettävissämme tarpeeksi hyvät pelaajat, jotta pärjätään paremmin. Ajoittain me pelataan hyvin, sitten se yks kaks häviää kokonaan jonnekin. Henkilökohtaisia virheitä tulee niin vastustajan vartioinnissa kuin muutenkin eikä mistään tehdä maaleja”, Pekonen pohtii.

KuPSn tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kuopion Palloseura - logo

KuPS - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKeskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy pysyvällä siirrolla Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tässä kuussa pelaajasopimuksensa SV Zulte Waregemin kanssa. Nissilän tuore sopimus kasvattajaseuransa kanssa kattaa kauden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog liittyvät KuPS-miehistöön 2+1-vuotisilla pelaajasopimuksilla.

Lue lisää
Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Pedro Vitor loukkaantui alkuviikosta harjoituksissa.

Lue lisää
Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

KuPS on vahvistanut rivejään merkittävällä paluumuuttajalla, kun Palloseuran oma kasvatti Petteri Pennanen palaa kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Lue lisää
KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 17-vuotiaan maalivahtitalentin KuPS:ssa kauden 2023 loppuun asti.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää