Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS ja maalivahti Mika Hilander jatkosopimukseen

 

KuPS ja maalivahti Mika Hilander jatkosopimukseen


Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja maalivahti Mika Hilander (28) ovat allekirjoittaneet uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka kattaa sarjakaudet 2012-2013. Hilander pelasi hyvän sarjakauden 2011 kuopiolaisjoukkueen vahvuudessa ja jatkaa keltamustissa väreissä positiivisin odotuksin.

"Molemmat osapuolet halusivat jatkoa"

"Hyvin mielin tietenkin jatkan KuPS:ssa. Molemmat osapuolet halusivat jatkaa hyvää yhteistyötä ja olen tosi tyytyväinen siitä että yhteisymmärrykseen päästiin. Olen tykännyt olla Kuopiossa ja pelata KuPS:ssa. Sain tällä kaudella runsaasti vastuuta ja peliaikaa KuPS:n riveissä ja olen todella tyytyväinen ratkaisuuni tulla pelaamaan tänne Kuopioon. Kesällä ei kovin paljon vaihtoehtoja ollut ja kun tällainen hyvä mahdollisuus tuli eteen, niin ei voinut jättää tätä korttia katsomatta", maalivahti sanoo.

Erinomaisia torjuntaotteita Veikkausliigassa ja UEFA-peleissä

Hilander saapui Kuopioon kesäkuun lopussa ja pelasi KuPS:n riveissä 18 Veikkausliigaottelua esittäen erinomaisia torjuntaotteita. Oma maali pysyi puhtaana kolmessa Veikkausliigaottelussa ja UEFA Europa Leaguen kotiottelussa romanialaista CS Gaz Metan Mediasia vastaan. Maalivahti on pelannut urallaan yhteensä 34 Veikkausliigaottelua Tampere Unitedin ja Kuopion Palloseuran riveissä.

"Tunnelmaltaan ja pelinäkin oli UEFA-kotiottelu tämän kauden kohokohta. Yleisö oli hyvin pelissä mukana ja ottelutapahtumasta huokui, että se oli iso ottelu täällä Kuopiossa. Oma sarjakauteni oli kohtuullisen hyvä, pari-kolme heikompaa peliä sattui mukaan. Ensi kaudella tavoitteenani on pelata säännöllisesti ja hyvin ja tulevilta sarjakausilta odotan että joukkueena oltaisiin sarjassa ylempää keskikastia", maalivahti toteaa.

KuPSin tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kuopion Palloseura - logo

KuPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKuopion Palloseura ja Joel Vartiainen pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja Joel Vartiainen pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Joel Vartiainen ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka.

Lue lisää
Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek ovat allekirjoittaneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Kuopion Palloseura ja Nikko Boxall pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja Nikko Boxall pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Nikko Boxall ovat solmineet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Joachim Osvold liittyy KuPS:iin lainasopimuksella

Joachim Osvold liittyy KuPS:iin lainasopimuksella

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään norjalaispelaajalla.

Lue lisää