Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS:n leirissä paljon pettyneitä ilmeitä

Veikkausvinkit

 

KuPS:n leirissä paljon pettyneitä ilmeitä


Kuopion Palloseura päätti toukokuun tiiviin otteluruuhkansa pettyneissä tunnelmissa. Sunnuntainen kotiottelu Vaasan Palloseuraa vastaan tuotti kolmen maalin suuruisen tappion ja kuopiolaisleirissä nähtiin totisia ilmeitä tappiollisen kotipelin jälkeen.

Steven Morrisey viimeisteli hattutempun

VPS-hyökkääjä Steven Morrissey oli illan tähtipelaaja kolmella hienolla maalillaan. Kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa kertaakaan ja Veikkausliigan sarjapisteet lähtivät siten Vaasaan.

”Ei tietysti voi olla tyytyväinen tällaisen tappion jälkeen. Aika tuskaista oli. Kymmenen minuutin jälkeen me päästettiin erikoistilannemaali ja se näkyi pelissä pitkään. Maalin jälkeen ryhtiä saatiin pelaamiseen jonkin verran, mutta 0-2 tuntui katkaisevan joukkueen henkisen selkärangan. Kova tutkiskelun paikka meillä on nyt edessämme”, pettynyt päävalmentaja Esa Pekonen tiivisti.

Etchu Tabe onnistui kotikentällä hienosti

Puolustaja Etchu Tabe pelasi sunnuntaina tämän kauden ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa kotiyleisön edessä. Voimakas ja vahvatekoinen pelaaja esitti kuopiolaisyleisölle hyviä otteita ollen lähellä jopa maalintekoakin.

”Etchu pelasi ensimmäisen pelinsä topparina ja kokonaisuutena hän pelasi hyvän pelin. Toivoisin että joukkueen kokeneimmat pelaajamme ja ulkomaalaisvahvistuksemme nousisivat esiin ratkaisemaan pelejä”, Pekonen toivoo.

Kärkkäinen: ”Jokaisen pelaajan pitää parantaa”

KuPS-kapteeni Pyry Kärkkäinen pettyi valmentajan tavoin sunnuntaiseen lopputulokseen. ”Ei tietenkään voi olla tyytyväinen kun tulee kolmella maalilla turpaan. Meillä oli tänään kaikki mahdollisuudet parempaankin, mutta aika helpot takaiskumaalit me jälleen päästettiin. Vaikea sanoa mistä se johtuu, joku lukko meillä on nyt päällä”, kapteeni harmitteli.

”Kaksi hienoa voittoa me saatiin, sitten tulee turpaan tällä tavalla. On vaikea sanoa, mikä oikein sakkaa. Tästä noustaan sillä tavalla, että jokaisen pelaajan pitää saada jatkossa itsestään enemmän irti. Meillä on joukkueessa hyviä pelaajia ja meillä on paljon parannettavaa”, Kärkkäinen muistuttaa.

Maalintekoon on löydyttävä lisää tehoja

Kuopiolaisilla oli ottelussa omat mahdollisuutensa, mutta maalisaumat jäivät tällä kertaa hyödyntämättä. Maalintekoon on löydettävä jatkossa lisää tehokkuutta.

”Näennäisesti me pelataan ihan hyvin. Mitään hätää ei ollut torstaisessa Honka-ottelussa eikä nyt tässäkään pelissä. Sitten puolittaisesta paikasta tulee 0-1 ja sen jälkeen tuska alkaa lisääntyä. Itse ei saada maalia aikaan oikein mistään. Jotain pitää tilanteelle tehdä ja nyt alkavan ottelutauon aikana pitää ratkaisuja tapahtua”, valmentaja totesi.

”Meillä on käytettävissämme tarpeeksi hyvät pelaajat, jotta pärjätään paremmin. Ajoittain me pelataan hyvin, sitten se yks kaks häviää kokonaan jonnekin. Henkilökohtaisia virheitä tulee niin vastustajan vartioinnissa kuin muutenkin eikä mistään tehdä maaleja”, Pekonen pohtii.

KuPSn tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kuopion Palloseura - logo

KuPS - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKuopion Palloseura ja Joel Vartiainen pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja Joel Vartiainen pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Joel Vartiainen ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka.

Lue lisää
Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Cem Felek ovat allekirjoittaneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Kuopion Palloseura ja Nikko Boxall pelaajasopimukseen

Kuopion Palloseura ja Nikko Boxall pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Nikko Boxall ovat solmineet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Joachim Osvold liittyy KuPS:iin lainasopimuksella

Joachim Osvold liittyy KuPS:iin lainasopimuksella

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään norjalaispelaajalla.

Lue lisää