Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kannattajien paljon toivoma puolustaja valitsi KalPan

Kannattajien paljon toivoma puolustaja valitsi KalPan

 

Puolustajan paikalta viime kaudella 48 pistettä

Santeri Lukka (23) pelasi vuodenvaihteessa lainalla KalPassa neljä Liiga-ottelua, kirjautti pisteet 1+1 ja esiintyi niin vakuuttavasti, että KalPa-kannattajat alkoivat heti toivoa laajalla rintamalla hänelle pidempää sopimusta. Lukka (180 cm / 88 kg) voitti Mestiksen puolustajien pistepörssin 52 ottelun pisteillään 11+27=38 ja teki vielä pudotuspeleissä 13 otteluun pisteet 2+6=8, ollen Jukurien mestarijoukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Erinomaisen kauden pelanneen puolustajan perässä oli lukuisia seuroja, mutta vaa´an Kuopion eduksi kallistivat jälleen yhden nuoren, hyvin liikkuvan ja kiekollisen pelaajan kohdalla tutut asiat - KalPan täysin omanlainen pelitapa ja mahdollisuus suureen vastuuseen. Sopimus on kolmevuotinen, joista viimeinen vuosi on seuran optiolla.Lukka jatkaa Kuopiossa numerolla 3, jolla ovat aloittaneet SM-liigauransa aiemmin KalPassa puolustajat Timo Kulonen, Kimmo Timonen, Jermu Pisto ja Simo-Pekka Riikola.

"Yhteisö seuran ympärillä teki vaikutuksen"

 - Savon piäkaupunkiin tuloon oli pari isoa syytä. Siellä kun viime kaudella kävin, ihmiset ja se yhteisö seuran ympärillä tekivät vaikutuksen muhun. Fanit ja ihmiset seuran sisällä. Ja siellä minulle annettiin mahdollisuus näyttää, arvostan sen korkealle. Ja onhan se KalPan pelitapa kiehtova kun oma luistelu, kiekollisuus ja laukaus sopivat siihen pelitapaan hyvin. Se on yksi suuri syy, teki vaikutuksen ne muutamat pelit mitkä siellä pelasin. Se oli tosi hienoa pelaajalle kun omat vahvuudet pääsivät oikeuksiinsa, kertoo siirtonsa taustoista Santeri Lukka.

 - Tämä on klisheisesti sanottu, mutta haluan pelaajana mahdollisimman korkealle tasolle. Pelasin kolme kautta Mestiksessä ja jokaisena päivänä tein töitä sen eteen että pääsisin Liigaan. Nyt haluan ansaita oman paikan Liigassa ja auttaa KalPaa mahdollisimman hyvin menestymään joukkueena. Ehdottomasti päivästä yksi asti tehdään kaikki sen eteen, että Kuopiossa päästään nostamaan kannua.


"Haluaa tehdä maaleja ja ratkaista otteluita"

 - Saimme nähdä Santeria omassa joukkueessa jo viime kaudella ja hän teki äärimmäisen vahvan vaikutuksen. Kyseessä on vielä nuori puolustaja joka on pelitaitava, haluaa tehdä maaleja ja ratkaista otteluita. Lisäksi hyvä laukaus sekä rightin kätisyys tuovat ylivoimaan hyvän lisän. Kiekollisesti rohkeana hän pystyy toteuttamaan meidän erilaista pelitapaa ja kykenee pelaamaan myös kovaakin taklauspeliä, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

 - Ykköspuolustaja oli niin tärkeä osa Jukurien mestaruustavoitetta, että he eivät halunneet luopua hänestä vielä kevätkaudella. Haluan kiittää Jukureita, että pääsimme hyvässä hengessä yhteisymmärrykseen heidän kanssaan vielä ensi kauden kattaneen sopimuksen purkamisesta, kun pelaaja itse halusi siirtyä Kuopioon.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SanteriLukka

Santeri Lukka

19.7.1991 Pori
Tiedot


KalPa vahvistuu NHL-hyökkääjällä

KalPa vahvistuu NHL-hyökkääjällä

KalPa-hyökkäys vahvistuu todellisella huippupelaajalla, kun Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Alexandre Texier liittyy keltapaitoihin marraskuun 2020 loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella.

Lue lisää
KalPan puolustus vahvistuu Otto Leskisellä

KalPan puolustus vahvistuu Otto Leskisellä

KalPa-puolustus vahvistuu todellisella huippupuolustajalla, kun Montreal Canadiensin sopimuspelaaja Otto Leskinen liittyy keltapaitoihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

KalPan yhteistyöseura IPK on solminut yksivuotiset sopimukset kahden puolustajan kanssa, kun Hugo Gallet ja Roope Laavainen siirtyvät ensi kaudeksi IPK-paitaan. Samalla KalPa on solminut kaksikon kanssa ottelukohtaiset sopimukset kaudesta 2020-2021 ja sopimukset sisältävät optiot kahdesta seuraavasta Liiga-kaudesta.

Lue lisää
Jesse Graham jatkaa KalPassa

Jesse Graham jatkaa KalPassa

KalPa saa takalinjoilleen lisää kaivattua kiekollisuutta, kun viime kaudelta savolaisyleisölle tuttu 26-vuotias kanadalaispuolustaja Jesse Graham jatkaa keltapaidoissa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
KalPa Hockey Oy:n tilikausi 2019-2020 kääntyi tappiolle

KalPa Hockey Oy:n tilikausi 2019-2020 kääntyi tappiolle

KalPa Hockey Oy teki päättyneellä tilikaudella tappiota 253 414 euroa.

Lue lisää
Sami Kapanen luopuu KalPan omistuksesta, yhtiön osake-enemmistö siirtyy

Sami Kapanen luopuu KalPan omistuksesta, yhtiön osake-enemmistö siirtyy

KalPan pääomistaja vaihtuu. Sami Kapanen on myynyt KalPa Hockey Oy:n omistuksensa joukolle maakunnallisia vaikuttajia, jotka omistavat jatkossa KalPan osake-ja äänienemmistön tätä tarkoitusta varten perustetun Savonmaan Puolesta Oy:n kautta.

Lue lisää