Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kannattajien paljon toivoma puolustaja valitsi KalPan

Kannattajien paljon toivoma puolustaja valitsi KalPan

 

Puolustajan paikalta viime kaudella 48 pistettä

Santeri Lukka (23) pelasi vuodenvaihteessa lainalla KalPassa neljä Liiga-ottelua, kirjautti pisteet 1+1 ja esiintyi niin vakuuttavasti, että KalPa-kannattajat alkoivat heti toivoa laajalla rintamalla hänelle pidempää sopimusta. Lukka (180 cm / 88 kg) voitti Mestiksen puolustajien pistepörssin 52 ottelun pisteillään 11+27=38 ja teki vielä pudotuspeleissä 13 otteluun pisteet 2+6=8, ollen Jukurien mestarijoukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Erinomaisen kauden pelanneen puolustajan perässä oli lukuisia seuroja, mutta vaa´an Kuopion eduksi kallistivat jälleen yhden nuoren, hyvin liikkuvan ja kiekollisen pelaajan kohdalla tutut asiat - KalPan täysin omanlainen pelitapa ja mahdollisuus suureen vastuuseen. Sopimus on kolmevuotinen, joista viimeinen vuosi on seuran optiolla.Lukka jatkaa Kuopiossa numerolla 3, jolla ovat aloittaneet SM-liigauransa aiemmin KalPassa puolustajat Timo Kulonen, Kimmo Timonen, Jermu Pisto ja Simo-Pekka Riikola.

"Yhteisö seuran ympärillä teki vaikutuksen"

 - Savon piäkaupunkiin tuloon oli pari isoa syytä. Siellä kun viime kaudella kävin, ihmiset ja se yhteisö seuran ympärillä tekivät vaikutuksen muhun. Fanit ja ihmiset seuran sisällä. Ja siellä minulle annettiin mahdollisuus näyttää, arvostan sen korkealle. Ja onhan se KalPan pelitapa kiehtova kun oma luistelu, kiekollisuus ja laukaus sopivat siihen pelitapaan hyvin. Se on yksi suuri syy, teki vaikutuksen ne muutamat pelit mitkä siellä pelasin. Se oli tosi hienoa pelaajalle kun omat vahvuudet pääsivät oikeuksiinsa, kertoo siirtonsa taustoista Santeri Lukka.

 - Tämä on klisheisesti sanottu, mutta haluan pelaajana mahdollisimman korkealle tasolle. Pelasin kolme kautta Mestiksessä ja jokaisena päivänä tein töitä sen eteen että pääsisin Liigaan. Nyt haluan ansaita oman paikan Liigassa ja auttaa KalPaa mahdollisimman hyvin menestymään joukkueena. Ehdottomasti päivästä yksi asti tehdään kaikki sen eteen, että Kuopiossa päästään nostamaan kannua.


"Haluaa tehdä maaleja ja ratkaista otteluita"

 - Saimme nähdä Santeria omassa joukkueessa jo viime kaudella ja hän teki äärimmäisen vahvan vaikutuksen. Kyseessä on vielä nuori puolustaja joka on pelitaitava, haluaa tehdä maaleja ja ratkaista otteluita. Lisäksi hyvä laukaus sekä rightin kätisyys tuovat ylivoimaan hyvän lisän. Kiekollisesti rohkeana hän pystyy toteuttamaan meidän erilaista pelitapaa ja kykenee pelaamaan myös kovaakin taklauspeliä, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

 - Ykköspuolustaja oli niin tärkeä osa Jukurien mestaruustavoitetta, että he eivät halunneet luopua hänestä vielä kevätkaudella. Haluan kiittää Jukureita, että pääsimme hyvässä hengessä yhteisymmärrykseen heidän kanssaan vielä ensi kauden kattaneen sopimuksen purkamisesta, kun pelaaja itse halusi siirtyä Kuopioon.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SanteriLukka

Santeri Lukka

19.7.1991 Pori
Tiedot


Rantaeskola ja Vartiainen jatkavat loppukauden KalPassa

Rantaeskola ja Vartiainen jatkavat loppukauden KalPassa

Try out -sopimuksilla KalPa-hyökkäyksessä pelanneet Julius Rantaeskola ja Tuomas Vartiainen jatkavat keltapaidoissa kauden loppuun asti ulottuvilla sopimuksilla.

Lue lisää
Sami Kaartinen KalPan Liiga-joukkueen fysiikkavalmentajaksi

Sami Kaartinen KalPan Liiga-joukkueen fysiikkavalmentajaksi

KalPa on tehnyt yhteistyösopimuksen Pro Prospect Oy:n kanssa kaudelle 2019-2020. Yhteistyösopimuksen myötä KalPan Liiga-joukkueen taustajoukot saavat vahvistusta alkavalle kaudelle, kun fysiikkavalmentaja Sami Kaartinen liittyy KalPan valmennustiimiin.

Lue lisää
Jussi Timonen vahvistaa KalPa-puolustusta

Jussi Timonen vahvistaa KalPa-puolustusta

Paluun kasvattajaseuraansa tekevän 36-vuotiaan Jussi Timosen ja KalPan välinen sopimus kattaa kauden 2019-2020.

Lue lisää
Janne Keränen palaa KalPan riveihin

Janne Keränen palaa KalPan riveihin

Janne Keränen, 31, palaa takaisin kuopiolaisseuran paitaan kauden 2019-2020 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Matti Järvinen siirtyy KalPaan

Matti Järvinen siirtyy KalPaan

Kahdella viimeisimmällä Liiga-kaudella Tapparassa kovia pistemääriä latonut hyökkääjä Matti Järvinen liittyy keltapaitoihin ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
KalPa kiinnitti kahdeksan tulevaisuuden nimeä

KalPa kiinnitti kahdeksan tulevaisuuden nimeä

KalPa on solminut pelaajasopimuksen kahdeksan nuoren pelaajan kanssa.

Lue lisää