Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Denis Godla KalPaan

Denis Godla KalPaan

 

Väriläiskä ja nuorten MM-kisojen arvokkain pelaaja

KalPa on tehnyt sopimuksen slovakialaisen maalivahti Denis Godlan (21) kanssa. Sopimuksen kesto on kaksi kautta, joista jälkimmäinen on seuran optiolla.

Godla (180 cm, 80 kg) nousi nopeasti Mestiksen maalivahtielittiin, torjuen sarjanousija Hermeksen runkosarjan kuudenneksi ja puolivälierissä seitsemänteen otteluun, josta runkosarjan kolmonen Jokipojat eteni välieriin. Runkosarjan tilastot 33 ottelusta olivat 2,76 ja 91,66 % sekä seitsemästä pudotuspelien ottelusta 2,62 ja 90,82 %.

Toissakaudella Godla torjui alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Slovakian sensaatiomaisesti pronssille ja puhdisti itse palkintopöydän. Kanadassa hänet arvostettiin MM-kisojen tähdistökentälliseen, parhaaksi maalivahdiksi ja myös arvokkaimmaksi pelaajaksi. Slovakian A-maajoukkueenkin pelaavana maalivahtina Godla on kahdessa ottelussa tällä kaudella jo nähty.

Darius Rusnak ja Peter Slanina ovat Kuopiossa legendoja. Onko Denis Godla seuraava savolaisyleisön slovakialainen suosikkipelaaja?

"TAVOITTEENI ON NHL"

- KalPa tarjosi hyvän kokonaispaketin ja halusin tulla Kuopioon. Iso asia kokonaisuudesta on se, että KalPassa on hyvä maalivahtivalmennus ja uskon meneväni siellä pelaajana paljon eteenpäin, kertoo Kuopioon jo toukokuussa harjoittelemaan saapuva DENIS GODLA.

- Tavoitteeni on NHL.

"TEKEE MAALILLAAN NÄYTTÄVIÄ ASIOITA"

- Denis tulee olemaan Kilpeläisen Eerolle nuori ja kehityskykyinen kilpailija peliajasta. Vastaavasti hän pääsee erinomaiseen oppiin Eeron pariksi, näkemään mitä huippuammattilaisen päivittäinen laadukas tekeminen on. Kuopiossa on onnistuttu viime vuosina erittäin hyvin nostamaan uudelle tasolle sekä kokeneita että myös nuoria maalivahteja ja Denis omaa ison potentiaalin, taustoittaa urheilujohtaja KIMMO KAPANEN.

- Denis on kansainvälisen tason maalivahti ikäluokassaan, lisäksi hän on persoona ja viihdyttävä maalivahti. Tämä mies torjuu erilaisella tyylillä kuin mihin on totuttu, ja tekee maalillaan näyttäviä asioita.

"HOW MUCH CAN THE GOALTENDER DO?"

Godlan torjuntoja nuorten MM-kisojen välierässä kanadalaisselostajien hehkutuksilla.

Kanadalaisyleisön reaktio välierän jälkeen kun Godlaa ei palkittu Slovakian parhaana pelaajana. 

KALPALLA 21 PELAAJASOPIMUSTA LIIGA-KAUDELLE 2016-2017

Maalivahdit (2):
Denis Godla (2017+2018), Eero Kilpeläinen (2017+2018).

Puolustajat (9):
Eetu Sopanen (2018), Otto Leskinen (2018), Santeri Lukka (2017+2018), Waltteri Ruuskanen (2017), Juuso Riikola (2017), Joonas Lyytinen (2017), Jussi Timonen (2017), Antti Halonen (2017), Niko Mikkola (2017).

Hyökkääjät (10):
Sami Mutanen (2018), Balazs Sebok (2018), Jaakko Rissanen (2018), Jyri Junnila (2016+2017), Mikko Nuutinen (2017), Joni Nikko (2017), Jesse Mankinen (2017), Janne Keränen (2017), Miikka Pitkänen (2017), Topi Piipponen (2017).

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää