Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volleylle niukka kotivoitto Challenge Cupissa

Siilinjärven Ahmon koulun lähes täysi halli puhkesi huutomyrskyyn, kun Lelu Ojansivun ässäsyöttö päätti viisieräisen kamppailun.
Savo Volley otti askeleen kohti puolivälieriä CEV Challenge cupissa voittamalla kotiottelussaan Siilinjärven Ahmon koululla slovenialaisen Calcit Volley Kamnikin pitkän kaavan mukaan. Lukemat kirjattiin kotijoukkueelle 3-2 (22-25, 25-17, 24-26, 25-23, 15-8).

Ottelu oli niin tiukka kuin etukäteen oltiin arvattu. Valmentaja Jukka Tuovinen varoitti etukäteen vastustajasta, että se on useassa viime pelissä noussut erien reiluistakin tappioasemista voittoon.
Jälleen kävi samoin, kun Savo Volley johti kolmatta erää jo 20-14, mutta vieraat kampesivat vielä erävoittoon lukemin 24-26. Kotijoukkueella oli erässä yksi eräpallokin, mutta erän katkaisu ei onnistunut.

Neljännessä erässä puolestaan kotijoukkue onnistui nousemaan lähes koko erän vallinneesta tappioasemasta erävoittoon. Ratkaisijat löytyivät vaihtopenkiltä, kun Jukka Tuovinen teki 16-18 –tilanteessa tuplavaihdon, eli passari vaihtui Fedor Ivanovista Petteri Penttiseen ja hakkuri Eetu Häyrisestä Lelu Ojansivuun.
Vaihto pidettiin voimassa myös viidennessä erässä, ja pikkuhiljaa kuntoutuva Ojansivu päättikin ottelun ässäsysöttöön.
- Hieno tunnelma oli jälleen Siilinjärvellä. Saavutimme minimitavoitteemme, eli 3-2 –voiton, sanoi Jukka Tuovinen.
- Vastustaja osoitti, ettei se luovuta missään vaiheessa, ja oli odotetun kova. Onneksi meiltä löytyi vaihtopenkiltä tällä kertaa ratkaisijoita.
- Olen ylpeä meidän pelaajistamme, että he pystyivät neljännen erän tappioasemasta nousemaan erävoittoon.
- Tulossa on mielenkiintoinen ottelu vieraissa, mutta en epäile lainkaan jatkopaikkaamme, uskoi Tuovinen.

Vastustajan valmentaja Ales Hribar kertoi sanoneensa joukkueelleen, että jos saamme kaksi erää, hän on iloinen.
- Olen siis iloinen. Meiltä puuttui kaksi tärkeää pelaajaa. Tämä oli vasta ensimmäinen osaottelu, ja pelaamme kotona varmasti yhtä hyvin, ellei paremminkin.
- Meillä on jo kiire kotiin, sillä olemme mukana Slovenian cupin Final four –vaiheessa, ja ne pelit odottavat meitä pian.

Kotijoukkueen kapteeni Antti Siltala oli tyytyväinen voittoon, ja erityisen tyytyväinen siihen, että joukkueella on nyt aikaa nuolla haavojaan. Savo Volley pelaa seuraavan kerran vasta uuden vuoden jälkeen.
- Ansaitsemme tauon, ja saamme parannella vammojamme.
 Tänään teimme ensimmäisessä erässä aivan liikaa virheitä. En tiedä jännittikö meitä vai hermoilimmeko muuten, mutta se ei ole meille normaalia, että teemme niin paljon virheitä.
- Vieraspeli tulee varmasti olemaan kova.

Kotijoukkkueen paras pistenikkari oli kapteeni Siltala, joka teki lukemat 19/+7. EETU HÄYRINEN ja ANDRUS RAADIK tekivät molemmat 17 pistettä, ja huimalla 93 prosentin teholla hyökännyt JUKKA LEHTONEN 11 pistettä. Libero TAICHI KAWAGUCHI vastaanotti omalla tasollaan (77 prosenttia), ja esitti illan komeimman puolustuspallon ottelun toiseksi viimeisessä pisteessä.

Savo Volleyn tiedotteesta  / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.