Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme pistettä ja toipilaiden paluu Savo Volleyn ilon aiheita Varkaudessa

Savo Volley otti täydet kolme sarjapistettä Varkauden liikuntatalolla pelatussa Mestaruusliigan ottelussa Raision Loimua vastaan lukemin 3-1 (25-17, 23-25, 25-22, 25-19).
Pitkään loukkaantumisista kärsinyt Savo Volley sai nyt liikkeelle jo melkein koko kalustonsa, kun viime peleistä pois ollut keskitorjuja Jukka Lehtonen pelasi reilun erän verran. Ainoastaan toinen keskitorjuja Severi Savonsalmi on edelleen toipilaana.
Varkauden oma poika Eetu Häyrinen pelasi nyt kolmannen ottelunsa keskitorjujana, ja näyttää sopeutuneen outoon pelipaikkaan mainiosti: illan pelissä hän otti kuusi torjuntapistettä ja hyökkäsi mainiosti 75 prosentin tehoilla.
Päävalmentaja Jukka Tuovinen joutuikin ottelun jälkeen tunnustamaan, että Häyrisen tulevaa pelipaikkaa täytyy jatkossa oikeasti miettiä.

Häyrinen itse sanoi olevansa vielä opetteluasteella etenkin torjuntapelaamisessa. Vaatimaton mies.
- Parempaan suuntaan ollaan menossa, arvioi Häyrinen kotijoukkueen pelaamista kokonaisuutena.
- Tänään syöttöpeli ei toiminut. Teimme paljon virheitä, mutta lisäksi syötöt olivat liian helppoja.

Syöttövirheitä totisesti ottelussa nähtiin. Ottelun kolmas erä alkoi kotijoukkueelta murheellisesti viidellä peräkkäisellä syöttövirheellä. Kaikkiaan Savo Volley teki neljään erään peräti 19 syöttövirhettä.
- Kolmannessa erässä pidimme vieraat mukana pelissä omilla virheillämme. Pelaajat siirtelivät vastuuta. Muuten hyökkäyspeli oli meiltä laadukasta, ja oli hyvä päättää tämän viikon pelirumba voittoon, sanoi valmentaja Tuovinen.

Vastustajan valmentaja Christophe Achten murehti ottelun alkua.
- Aloitimme huonosti. Toiseen erään tulimme erilaisella asenteella ja voitimmekin sen. Teimme liikaa syöttövirheitä. Vastustaja ansaitsi tänään kolmen pisteen voittonsa, sanoi Achten.

Savo Volleyn aloitusseitsikko:
Yleispelaajat Miro Määttänen (13/+9) ja Andrus Raadik (23/+14).
Keskipelaajat Eetu Häyrinen (9/+3) ja Aleksi Kaatrasalo (6/+4)
Hakkuri Lelu Ojansivu (17/+8)
Passari Petteri Penttinen (3/+1)
Libero Taichi Kawaguchi (58%)

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.