Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiikerit oli Savo Volleytä parempi kauden avausharjoituksessa

Savo Volley pelasi kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Kiuruveden liikuntahallilla Kokkolan Tiikereitä vastaan. Kolmen erän jälkeen peli oli kokkolalaisille 0-3 (24-26, 13-25, 25-27), mutta aiemman sopimuksen mukaan pelattiin vielä neljäs erä, minkä savolaiset voittivat lukemin 25-23.

Taistossa nähtiin ajoittain ajankohtaan nähden jo varsin maukasta lentopalloa.

- Tämä oli nyt ensimmäinen peli. Kaksi erää pelattiin tiukasti ja sitten vielä voitettiin tuo neljäs, totesi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

- Paljon oli pelissä hyvää, mutta välillä meinasi pojilla mennä vähän katsomiseksi. Harjoitusten energiaa ei saatu siirtymään nyt pelikentälle.

- Näkyy selvästi, mihin meidän pitää jatkossa kiinnittää huomiota.

Savo Volley aloitti kokoonpanolla, missä passarina oli Lasse Jäntti, hakkurina Lelu Ojansivu, yleispelaajina Jere Heiskanen ja Miro Määttänen, keskipelaajina Rodrigo Leitzke ja Severi Savonsalmi ja liberona Josh Ayzenberg.

Kolmannessa erässä Eetu Häyrinen korvasi Ojansivun, ja ylimääräisessä neljännessä erässä Markuss Cielavs tuli Määttäsen paikalle ja Mikko Väliaho Leitzken paikalle.

Leitzke osoitti pelaamissaan kolmessa erässä, että Tuovisen suunnitelmille keskialueen hyökkäyksen vahvistamisesta löytyy varsin vankka perusta. Saamastaan kahdeksasta passista brassi pamautti pisteen seitsemän kertaa.

Savo Volleyn paras pistemies oli Jere Heiskanen (15/+11), joka otti päävastuun hyökkäämisestä ja siinä sivussa torjui neljästi – saman verran kuin muu joukkue yhteensä.

Seuraavan kerran Savo Volley pelaa tulevana viikonloppuna Savon Sanomat –turnauksessa Kuopio-hallissa.

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.