Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rantaeskola ja Vartiainen jatkavat loppukauden KalPassa

Rantaeskola ja Vartiainen jatkavat loppukauden KalPassa


Kaksikon keväällä solmimissa try out -sopimuksissa oli seuran optio loppukauden sopimuksesta ja tämän option KalPa käyttää molempien pelaajien kohdalla.

23-vuotias Tuomas Vartiainen on pelannut tällä kaudella yhteensä kolme Liigan runkosarjaottelua. Oikealta ampuva, liukasliikkeinen laitahyökkääjä kuului viime kaudella KalPan yhteistyöseura IPK:n kantaviin voimiin Mestiksessä ja loppukauden sopimuksen myötä Vartiaisella on oiva mahdollisuus tehdä läpimurto Liiga-tasolle.

HIFK:ssa kiekko-oppinsa saanut, vasemmalta ampuva 26-vuotias Julius Rantaeskola on pelannut tällä kaudella yhden Liiga-ottelun. Vahvana vääntäjänä tunnettu Rantaeskola on harjoitellut määrätietoisesti läpi kesän ja syksyn, osoittaen olevansa sopimuksen arvoinen pelaaja.

- Tuomas ja Julius saivat mahdollisuuden Liiga-ympyröihin nousemiseen try out -sopimuksien myötä ja molemmat ovat tarttuneet mahdollisuuteen hienosti, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen kehaisee.

Kaksikon sopimusten myötä KalPa saa tervettä kilpailua ja lisää laajuutta hyökkäyspäähän.

- Kyseessä on kuitenkin täysin erilaiset pelaajat. Tuomas omaa loistavat lajitaidot, mutta hänen fysiikkansa on vielä puutteellista ja hän on saanut vietyä sitä hienosti eteenpäin. Töitä sillä saralla vielä kuitenkin riittää. Julius puolestaan on loistava urheilija, joka on kehittänyt pelaamistaan ja fyysistä puoltaan entisestään täällä ollessaan, Miettinen päättää.

Kaksikon sopimuksissa on lisäksi vielä seuran optio kaudesta 2020-2021.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSami Kaartinen KalPan Liiga-joukkueen fysiikkavalmentajaksi

Sami Kaartinen KalPan Liiga-joukkueen fysiikkavalmentajaksi

KalPa on tehnyt yhteistyösopimuksen Pro Prospect Oy:n kanssa kaudelle 2019-2020. Yhteistyösopimuksen myötä KalPan Liiga-joukkueen taustajoukot saavat vahvistusta alkavalle kaudelle, kun fysiikkavalmentaja Sami Kaartinen liittyy KalPan valmennustiimiin.

Lue lisää
Jussi Timonen vahvistaa KalPa-puolustusta

Jussi Timonen vahvistaa KalPa-puolustusta

Paluun kasvattajaseuraansa tekevän 36-vuotiaan Jussi Timosen ja KalPan välinen sopimus kattaa kauden 2019-2020.

Lue lisää
Janne Keränen palaa KalPan riveihin

Janne Keränen palaa KalPan riveihin

Janne Keränen, 31, palaa takaisin kuopiolaisseuran paitaan kauden 2019-2020 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Matti Järvinen siirtyy KalPaan

Matti Järvinen siirtyy KalPaan

Kahdella viimeisimmällä Liiga-kaudella Tapparassa kovia pistemääriä latonut hyökkääjä Matti Järvinen liittyy keltapaitoihin ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
KalPa kiinnitti kahdeksan tulevaisuuden nimeä

KalPa kiinnitti kahdeksan tulevaisuuden nimeä

KalPa on solminut pelaajasopimuksen kahdeksan nuoren pelaajan kanssa.

Lue lisää
Iiro Maukonen KalPan A-nuorten päävalmentajaksi

Iiro Maukonen KalPan A-nuorten päävalmentajaksi

KalPan A-nuorten uudeksi päävalmentajaksi on nimetty 31-vuotias Iiro Maukonen, joka siirtyy A-nuoriin KalPan B-nuorten peräsimestä.

Lue lisää