Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 17-vuotiaan maalivahtitalentin KuPS:ssa kauden 2023 loppuun asti.

”Olen iloinen, että jatkostani saatiin sovittua jo näin hyvissä ajoin. Tavoitteeni on olla joukkueen ykkösvahti viimeistään ensi kaudella (2021) ja sitä kautta kehittyä aina ulkomaille saakka. Tulevaisuudessa tavoittelen paikkaa Euroopan suurissa sarjoissa”, Riihimäki kertoo tunnelmistaan.

Riihimäki on käynyt näyttämässä omaa osaamistaan myös useissa eurooppalaisissa seuroissa. Viimeksi maaliskuun alussa Riihimäki vietti viikon Englannin Championshipissa pelaavan Blackburn Roversin kanssa. Nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo on myös viettänyt testijaksoja muun muassa Saksassa.

KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom on iloinen maalivahtilupauksen jatkosopimuksesta:

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Hemmon kanssa monivuotisen jatkosopimuksen aikaan. Hän on seuran oma kasvatti ja yksi lahjakkaimmista suomalaispelaajista. Hän on tulevaisuuden ykkösmaalivahti, tervepäinen ja fiksu nuori mies. Ulkomaan kentät tulevat varmasti kutsumaan ennemmin tai myöhemmin”.

Riihimäki edustaa maalivahtina modernia ja hyvin monipuolista koulukuntaa. KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä näkee, että Riihimäellä on kaikki mahdollisuudet kehittyä urallaan eurooppalaiseksi huippuvahdiksi:

”Jatkosopimus osuu hyvin meidän kehittämissuunnitelmaan Hemmon kohdalla. Mikäli hänen kehittymisensä jatkuu odotetulla tavalla, hänellä on kaikki mahdollisuudet nousta joukkueen ykkösvahdiksi jo hyvinkin pian. Hän lukee peliä erinomaisesti ja nuorukaisen henkiset ominaisuudet ovat jo nyt aivan huippuluokkaa. Uranäkymät on todella hyvät ja uskon että hän tulee pääsemään urallaan todella pitkälle".

Lähde: kups.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kuopion Palloseura - logo

KuPS - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHonkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Honkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Loistavaa työtä Kuopion Palloseuran peräsimessä tehnyt Jani Honkavaara jatkaa Kuopion Palloseuran päävalmentajana myös kaudella 2024. Honsun tutkaparina kuluvalla kaudella toiminut Sixten Boström jatkaa myös valmennusryhmässä kaudella 2024.

Lue lisää
Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Helsingin Palloseuran taitava keskikenttäpelaaja saapuu Kuopion Palloseuraan kauden 2024 kattavalla pelaajasopimuksella, jossa on myös optio kaudesta 2025.

Lue lisää
Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy pysyvällä siirrolla Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tässä kuussa pelaajasopimuksensa SV Zulte Waregemin kanssa. Nissilän tuore sopimus kasvattajaseuransa kanssa kattaa kauden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog liittyvät KuPS-miehistöön 2+1-vuotisilla pelaajasopimuksilla.

Lue lisää
Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Pedro Vitor loukkaantui alkuviikosta harjoituksissa.

Lue lisää
Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

KuPS on vahvistanut rivejään merkittävällä paluumuuttajalla, kun Palloseuran oma kasvatti Petteri Pennanen palaa kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Lue lisää