Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

KalPan yhteistyöseura IPK on solminut yksivuotiset sopimukset kahden puolustajan kanssa, kun Hugo Gallet ja Roope Laavainen siirtyvät ensi kaudeksi IPK-paitaan. Samalla KalPa on solminut kaksikon kanssa ottelukohtaiset sopimukset kaudesta 2020-2021 ja sopimukset sisältävät optiot kahdesta seuraavasta Liiga-kaudesta (2021-2022, 2022-2023).
- Hugo ja Roope ovat tärkeitä lisäpalikoita meidän suunnitelmiimme. Olemme solmineet molempien pelaajien kanssa ottelukohtaiset sopimukset tästä kaudesta ja kaksikolla on mahdollisuus napata hyvillä peliotteilla paikka Liiga-joukkueesta ensi kausiksi. Tällä järjestelyllä IPK saa todella laadukkaita pelaajia ja me saamme samalla leveyttä puolustuskalustoomme, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo.

Hugo Gallet, 23, kantoi IPK-paitaa jo viime kaudella. 192-senttinen ja 95-kiloinen ranskalaispuolustaja pelasi viime kaudella Mestiksessä yhteensä 40 ottelua pistein 9+18=27. Gallet tuli tutuksi myös kuopiolaisyleisölle, pelaamalla yhteensä neljä Liigan runkosarjaottelua KalPa-paidassa. Isokokoinen ja vasemmalta ampuva puolustaja on kuulunut viimeisen kolmen kauden ajan Ranskan maajoukkueen vakiokasvoihin.

Roope Laavainen, 21, on Karhu-Kissojen kasvatti ja viime kaudella Laavainen pelasi Liigaa sekä HPK:ssa että KooKoossa. Oikea käsi alhaalla pelaava Laavainen varattiin NHL:ään kesällä 2017, kun Chicago Blackhawks huusi nuorukaisen nimen neljännellä kierroksella, numerolla 119. 187-senttinen ja 91-kiloinen Laavainen on pelannut kolmen kauden aikana Liigassa yhteensä 99 runkosarjaottelua pistein 1+11=12 ja kaksi playoffs-ottelua keväällä 2019. Laavainen juhli samana keväänä Suomen mestaruutta HPK:n paidassa.

- Molemmat pelaajat liittyvät elokuun alusta alkaen meidän joukkueen mukaan. Opimme tuntemaan heidät ja he pääsevät sisään meidän tapaamme toimia. Molemmissa on valtavasti potentiaalia, Laine kiteyttää.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää