Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

KalPa ja Tommi Miettinen ovat solmineet kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen, joka pitää Miettisen KalPan Liiga-joukkueen peräsimessä kevääseen 2023 saakka.

KalPan nykyinen päävalmentaja Tommi Miettinen jatkaa tehtävässään kevääseen 2023 saakka, tuoreen kaksivuotisen jatkosopimuksen myötä. Miettisen aiempi päävalmentajasopimus ulottui kuluvan kauden loppuun.

- Olemme tyytyväisiä, että saimme hyvissä ajoin ja hyvässä yhteisymmärryksessä sovittua tämän päävalmentaja sopimuksen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mihin suuntaan pelaaminen on kehittynyt ja tällä tiellä haluamme pysyä jatkossakin, urheilujohtaja KalPan Anssi Laine iloitsee.

- Työnteon kulttuuri ja pelaajien eteenpäin vieminen ovat meille tärkeitä asioita ja Tommi ottaa ne hyvin huomioon joukkueen jokapäiväisessä tekemisessä. Se on meille tärkeä voimavara nyt ja tulevaisuudessa, Laine jatkaa.

Miettinen aloitti valmentajauransa KalPan Liiga-joukkueen apuvalmentajana kaudella 2013-2014 ja kaudelle 2016-2017 hän siirtyi KalPan A-nuorten päävalmentajaksi. A-nuorten jälkeen hän toimi Mestiksessä pelaavan IPK:n päävalmentajana keväällä 2019 ja parhaillaan Miettinen on toista kauttaan KalPan Liiga-joukkueen päävalmentaja. 44-vuotias KalPa-kasvatti on tyytyväinen uuden jatkosopimuksen syntymiseen.

- Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että seura osoittaa luottamustaan minulle tällä tavalla ja on tyytyväinen antamaani työpanokseen. On ilo nähdä, että seura on tyytyväinen siihen, mihin suuntaan toimintaa viedään ja mikä minun ajatukseni on tulevaisuuden KalPasta, Miettinen iloitsee.

Laine pitää Miettisen ylläpitämää korkeaa tekemisen tasoa kovassa arvossa. Laine uskoo samalla vahvasti siihen, että KalPa selviää Miettisen johdolla hyvin myös mahdollisten heikompien jaksojen yli.

- Me haluamme entisestään vahvistaa meidän pelillistä identiteettiä. Me uskomme pitkiin valmennussuhteisiin, joissa pitkä prosessi ja korkea tekemisen taso tuo hyvän tuloksen. Samalla sitoudumme siihen, että selviämme yhdessä myös mahdollisten vaikeampien aikojen yli, Laine sanoo.

- Itselläni on vahva tunne, että työ on kesken ja todella monen pelaajan kanssa tehty yhdessä pitkään töitä, aina A-nuorista asti. Uskomme vahvasti, että pystymme edelleen kehittämään peliä ja pelaajia sekä samalla olemaan kilpailykykyisiä, Miettinen sanoo.

Miettiselle itselleen KalPassa päävalmentajana jatkaminen oli vaihtoehto numero yksi.

- Minulla ei ole kiire mihinkään. Minulle itselleni täällä päävalmentajana jatkaminen oli selkeä ykkösvaihtoehto, Miettinen tiivistää.

- Muu valmennusryhmä julkaistaan kuluvan kauden jälkeen, Laine päättää.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TommiMiettinen

Tommi Miettinen

3.12.1975 Kuopio
Tiedot


Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää