Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Savo Volleyn kiito jatkuu - nyt kaatui Kokkolan Tiikerit

Hollihaassa pelattu ottelu päättyi vieraille 1-3 (20-25, 13-25, 25-23, 9-25).

- Rehellisesti täytyy sanoa, että takana oli aivan p-ska treeniviikko, mutta onnistuimme kuitenkin latautumaan peliin hyvin, sanoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

- Tiesimme, että Tiikerit on pelannut täällä Kokkolassa erittäin hyviä pelejä.

- Vaikka hävisimme kolmannen erän, pelasimme siinäkin hyvin. Se kertoo, että Tiikerit pystyy pelaamaan erittäin hyvää lentopalloa.

Ensimmäiset kaksi erää olivat varsin selkeästi Savo Volleyn hallintaa. Esimerkiksi torjunnat kirjattiin vierasjoukkueelle 12-1. Varsinkin yleispelaaja Malachi Murch oli lähes ohittamaton este kotijoukkueen hyökkääjille – hän nappasi kahteen erään viisi torjuntaa.

Pitkä erätauko – kuten niin usein – muutti hieman voimasuhteita, ja Tiikerit olivat koko erän ajan niskan päällä. Viimeinen erä oli jälleen lähes lumierä, kun kotijoukkue saalisti siinä vain yhdeksän pistettä.

- Emme antaneet koko ottelussa vastustajalle yhtään pistettä vastaanottovirheellä, ja meillä jäi jopa hieman hyökkäysarsenaalia käyttämättä. Passarit rytmittivät peliä mainiosti, kehui Tolvanen omiaan.

- Kyllä kaveri teki meidät täysin aseettomaksi, tunnusti kotijoukkueen valmentaja Mikko Keskisipilä.

- En voi oikeastaan moittia omaa joukkuettamme, vaikka numerot olivatkin noin tylyt. Tasoeroa oli tänään reilusti.

- Paikoittain meillä jäi kenttään sellaisia palloja, jotka normaalisti sinne eivät jää. Jotain jäi hampaankoloon, kun vielä kuitenkin kohtaamme kauden aikana uudestaan, sanoi Keskisipilä.

Savo Volley pelasi koko ottelun samalla kokoonpanolla: Yleispelaajina Antti Siltala ja Murch, keskipelaajina Seveeri Savonsalmi ja Tommi Siirilä, hakkurina Lelu Ojansivu, passarina Fedor Ivanov ja liberona Niklas Breilin.

Valmentaja Tolvasen ei tarvinnut turvautua pelaajavaihtoon yhtään kertaa.

Kotijoukkueen paras pelaaja oli keskitorjuja Antti Leppälä, joka hyökkäsi 16 passista yli 60 prosentin tehokkuudella. Yleispelaaja Jiri Hänninen jatkoi myös vahvoja otteitaan.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo joulukuun alussa, kun Tiikerit saapuu savolaisten vieraaksi Pieksämäelle itsenäisyyspäivän aattona.

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.