Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin


KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

192-senttinen ja 88-kiloinen Hjorth on göteborgilaisen kiekkokoulun kasvatti. Oikealta ampuva, raamikas puolustaja on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Frölundan U20-joukkuueessa, pistein 2+4=6. Viime kaudella göteborgilaislähtöinen puolustaja pelasi Kanadan junioriliiga OHL:ssä, Sarnia Stingin riveissä. 60:ssä runkosarjaottelussa Hjorth iski yhteensä 12 maalia ja 17 syöttöpistettä.

- Eric on meille vahva satsaus tulevaisuuteen. Hän on isokokoinen pelaaja, joka liikkuu hyvin, taitaa kiekollisen pelin ja pystyy pelaamaan pää ylhäällä. Eric on parhaillaan murtautumassa miesten pelien tasolle ja uskomme, että hän pystyy täällä lunastamaan oman potentiaalinsa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine toteaa.

Perjantaina 20 vuotta täyttävä Hjorth on Columbus Blue Jacketsin NHL-varaus kesältä 2019. Kanadan Vancouverissa pidetyssä varaustilaisuudessa isokokoisen Hjorthin nimi huudettiin Blue Jacketsin toimesta neljännellä kierroksella, numerolla 104.

- Uskomme vahvasti, että hänestä kasvaa täällä NHL-tason puolustaja. Olemme tyytyväisiä, että Eric päätti valita meidät ja hän itse uskoo, että KalPa on se paikka jossa kehitys tapahtuu. Hänellä on edessään paljon töitä, joten kärsivällisyyttä ja malttia tarvitaan, mutta uskon että hänestä on meille kuopiolaisille vielä paljon iloa, Laine päättää.

Hjorth saapuu Kuopioon jo tällä viikolla. Hän liittyy KalPan harjoitusryhmään heti karanteeninsa jälkeen.

KalPalla on tällä hetkellä 15 pelaajasopimusta Liiga-kaudelle 2021-2022:

Maalivahdit: Juha Jatkola (2022)

Puolustajat: Joona Riekkinen (2022), Lasse Lappalainen (2022), Jesper Mattila (2022), Kim Nousiainen (2022), Eric Hjorth (2023).

​​​​​​​Hyökkääjät: Aleksi Klemetti (2023), Tuomas Vartiainen (2023), Leevi Aaltonen (2022), Benjamin Korhonen (2022), Juuso Mäenpää (2023), Aapeli Räsänen (2022), Juuso Könönen (2022), Oliver Kapanen (2022), Severi Immonen (2023).

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää
Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

KalPa ja Tommi Miettinen ovat solmineet kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen, joka pitää Miettisen KalPan Liiga-joukkueen peräsimessä kevääseen 2023 saakka.

Lue lisää